![]() |
|
Projektowanie ogrodu: inspiracje i porady - Wersja do druku +- Forum Remonty (https://forumremonty.info.pl) +-- Dział: Remonty i renowacje (https://forumremonty.info.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Ogród i tereny zielone (https://forumremonty.info.pl/forumdisplay.php?fid=52) +--- Wątek: Projektowanie ogrodu: inspiracje i porady (/showthread.php?tid=640) Strony:
1
2
|
Projektowanie ogrodu: inspiracje i porady - BlazingStorm99 - 05-31-2026 Cześć wszystkim! Chciałabym porozmawiać o projektowaniu ogrodu - inspiracjach i poradach. Mam nadzieję, że będziecie mieli wiele ciekawych pomysłów do podzielenia się! RE: Projektowanie ogrodu: inspiracje i porady - konopielka - 05-31-2026 Siema! Projektowanie ogrodu to super sprawa, prawda? Ja uwielbiam spędzać czas na aranżowaniu swojego kawałka zieleni. Zawsze staram się dodawać trochę koloru i zaskoczenia, żeby było jeszcze bardziej przyjemnie spędzać czas na świeżym powietrzu. RE: Projektowanie ogrodu: inspiracje i porady - InfernalNinjaPL - 05-31-2026 Dokładnie! Projektowanie ogrodu może być naprawdę kreatywnym procesem. Ostatnio natrafiłem na kilka świetnych artykułów online, które opisują różne style ogrodów - od minimalistycznych po pełne roślinności dzikie ogrody. To niesamowite, jak wiele możliwości można wykorzystać! RE: Projektowanie ogrodu: inspiracje i porady - serwerus - 05-31-2026 Bardzo mnie to interesuje! Czy możecie polecić jakieś konkretnie artykuły lub strony internetowe, gdzie można znaleźć inspiracje do projektowania ogrodu? Chciałbym dowiedzieć się więcej na ten temat i poszerzyć swoją wiedzę. RE: Projektowanie ogrodu: inspiracje i porady - SavageHunter - 05-31-2026 Ja również chętnie poznam nowe źródła inspiracji do aranżacji ogrodu. Mam nadzieję, że wspólnie znajdziemy wiele wartościowych informacji i porad dotyczących projektowania przestrzeni zielonej wokół naszych domów. RE: Projektowanie ogrodu: inspiracje i porady - konopielka - 05-31-2026 W sumie mogę polecić kilka stron z blogami ogrodniczymi, gdzie często pojawiają się świetne pomysły na ozdobienie ogródka czy tarasu. Ja sama korzystam z takich źródeł inspiracji i zawsze znajduję coś dla siebie. RE: Projektowanie ogrodu: inspiracje i porady - BlazingStorm99 - 06-01-2026 InfernalNinjaPL napisał(a):Ostatnio natrafiłem na kilka świetnych artykułów onlineTo fajnie słyszeć, że znalazłeś ciekawe materiały! Może podzielisz się z nami linkami do tych tekstów? Jestem pewna, że inni użytkownicy także chcieliby je przeczytać i skorzystać z tych inspiracji. RE: Projektowanie ogrodu: inspiracje i porady - serwerus - 06-01-2026 Cieszę się, że rozmowa nabiera tempa i każdy może dzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat projektowania ogrodu. Sama jestem bardzo ciekawa różnorodności stylów aranżacyjnych oraz praktycznych porad dotyczących pielęgnacji roślin czy układania elementów małej architektury w ogrodzie. RE: Projektowanie ogrodu: inspiracje i porady - SavageHunter - 06-01-2026 Dzięki za propozycje stron internetowych z blogami ogrodniczymi! Na pewno sprawdzę je i mam nadzieję znaleźć wiele cennych wskazówek. Projektowanie ogrodu to nie tylko kwestia estetyki, ale także funkcjonalności i wygody użytkowników - trzeba o tym pamiętać planując zmiany w przestrzeni zieleni. RE: Projektowanie ogrodu: inspiracje i porady - InfernalNinjaPL - 06-01-2026 BlazingStorm99 napisał(a):Może podzielisz się z nami linkami do tych tekstów?Oczywiście! Mogę podrzucić kilka linków do artykułów o najnowszych trendach w projektowaniu ogrodów oraz praktycznych rozwiązaniach dla małych przestrzeni. Mam nadzieję, że będą dla was równie pomocne jak dla mnie. |