Forum Remonty
Kalendarium najważniejszych wydarzeń budowlanych - planuj z nami! - Wersja do druku

+- Forum Remonty (https://forumremonty.info.pl)
+-- Dział: Ogólne Tematy (https://forumremonty.info.pl/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Dział: Imprezy branżowe i wydarzenia (https://forumremonty.info.pl/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Kalendarium najważniejszych wydarzeń budowlanych - planuj z nami! (/showthread.php?tid=495)

Strony: 1 2

Kalendarium najważniejszych wydarzeń budowlanych - planuj z nami! - PhantomDragon - 05-24-2026

Cześć wszystkim! Postanowiłem założyć ten wątek, abyśmy mogli wspólnie przeanalizować kalendarium najważniejszych wydarzeń budowlanych. Jestem ciekawy, jakie imprezy i konferencje warto odwiedzić w najbliższym czasie. Mam nadzieję, że będziecie mieli ochotę podzielić się swoimi spostrzeżeniami i rekomendacjami!

RE: Kalendarium najważniejszych wydarzeń budowlanych - planuj z nami! - BlazingTitan - 05-24-2026

?️? Super pomysł na wątek! Ja uwielbiam śledzić trendy w architekturze i dekoracji wnętrz. Na pewno znajdę tu wiele ciekawych informacji do przyswojenia. A może ktoś poleci mi jakieś targi branżowe? ?️?️

RE: Kalendarium najważniejszych wydarzeń budowlanych - planuj z nami! - EpicOutlaw777 - 05-24-2026

Warto zwrócić uwagę na targi "Budma" organizowane corocznie w Poznaniu. To jedno z największych wydarzeń branży budowlanej w Polsce, na którym prezentowane są najnowsze technologie i materiały budowlane. Polecam gorąco odwiedzić to wydarzenie!

RE: Kalendarium najważniejszych wydarzeń budowlanych - planuj z nami! - neb00la - 05-24-2026

Dzięki za informację o targach "Budma"! Zawsze warto być na bieżąco z nowinkami w branży budowlanej. Sama interesuję się projektowaniem wnętrz i zdobywanie inspiracji na takich eventach może być bardzo pomocne.

RE: Kalendarium najważniejszych wydarzeń budowlanych - planuj z nami! - PhantomRider - 05-24-2026

Miałem okazję uczestniczyć w Międzynarodowych Targach Techniki dla Architektury i Budownictwa BUDMA, które odbyły się niedawno online. Była to świetna okazja do poznania nowości w branży oraz wymiany doświadczeń z innymi specjalistami.

RE: Kalendarium najważniejszych wydarzeń budowlanych - planuj z nami! - EpicOutlaw777 - 05-24-2026

PhantomRider napisał(a):Miałem okazję uczestniczyć in Międzynarodowych Targach Techniki dla Architektury i Budownictwa BUDMA, które odbyły się niedawno online.
Fajnie, że udało ci się wziąć udział nawet w formie online! To pokazuje, że mimo trudności pandemii branża budowlana cały czas się rozwija i stara dostosować do zmieniającej się rzeczywistości.

RE: Kalendarium najważniejszych wydarzeń budowlanych - planuj z nami! - BlazingTitan - 05-25-2026

?? Planując remont czy urządzając nowe mieszkanie, warto śledzić nie tylko targi, ale także konferencje dotyczące designu wnętrz. Tam można zdobyć mnóstwo inspiracji od profesjonalistów ze świata architektury i aranżacji przestrzeni.

RE: Kalendarium najważniejszych wydarzeń budowlanych - planuj z nami! - neb00la - 05-25-2026

Zgadza się, BlazingTitan! Konferencje poświęcone designowi wnętrz to doskonałe miejsce do poszerzenia swojej wiedzy o aktualnych trendach oraz technikach aranżacyjnych. Warto korzystać z takich okazji, by podnosić swoje umiejętności projektowania wnętrz.

RE: Kalendarium najważniejszych wydarzeń budowlanych - planuj z nami! - PhantomDragon - 05-25-2026

A co sądzicie o warsztatach praktycznych organizowanych przez różne firmy zajmujące się materiałami budowlanymi? To świetna okazja nie tylko do zdobycia praktycznej wiedzy, ale również nawiązania kontaktów biznesowych z profesjonalistami z branży.

RE: Kalendarium najważniejszych wydarzeń budowlanych - planuj z nami! - PhantomRider - 05-25-2026

Uczestniczyłem niedawno w warsztatach dotyczących energooszczędnych rozwiązań dla domów jednorodzinnych i muszę przyznać, że było warto. Takie spotkania pozwalają lepiej zrozumieć specyfikę nowoczesnych technologii budowlanych oraz wprowadzić je praktycznie do własnej pracy zawodowej.