Bardzo ważne spostrzeżenie, Kamilosss! Korzystanie z naturalnych materiałów to nie tylko modny trend, ale również odpowiedzialność za środowisko naturalne oraz zapewnienie wysokiej jakości wykonania wnętrza.
A co myślicie o kolorystyce we współczesnym designie? Czy dominują jasne tonacje czy może wracamy do intensywnych barw? Osobiście uwielbiam delikatną paletę pastelowych kolorów - dają one poczucie lekkości i subtelności we wnętrzu.
Kolorystyka odgrywa ogromną rolę w kreowaniu atmosfery danego pomieszczenia. Zarówno pastelowe tonacje jak i intensywne barwy mają swoje zalety - ważne jest odpowiednie ich dobranie do funkcji danego miejsca oraz preferencji jego mieszkańców.
Ja uwielbiam intensywne kolory!! ??? Nic nie poprawia nastroju jak energia czerwieni czy spokój błękitu!! ? Myślę, że odrobina koloru potrafi odmienić każde wnętrze!! Trzymajmy kciuki za odważniejsze podejście do palety barwnej w projektach!
Dokładnie!!! ? Kolor ma ogromną moc zmiany nastroju pomieszczenia! Od jasnych pasteli po intensywne barwy - każdy wybór ma znaczenie dla atmosfery danego miejsca!! ? Jestem ciekawa jak będą ewoluować trendy kolorystyczne w najbliższych latach!