Witajcie wątpliwi negocjatorzy! Wpadłam ostatnio na pewien artykuł, który tłumaczy jak wybrać najkorzystniejszą ofertę kredytu hipotecznego i pomyślałam, że warto by się tym podzielić. Ale zanim przejdę do szczegółów - wiecie co powiedział bankier, gdy mu powiedziałam, że chcę kredyt bez odsetek? "Pani śni!" Haha! No ale do rzeczy. Chodzi o to, żeby nie dać się zaskoczyć ukrytym opłatom i dobrze porównać różne oferty. Jakie są wasze sposoby na to? Może macie jakieś śmieszne historie związane z negocjacjami?
Jak skutecznie negocjować warunki kredytu hipotecznego?
4 Odpowiedzi, 329 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
|
Jak skutecznie negocjować warunki kredytu hipotecznego? - przez Kapustinka - 07-24-2024, 08:40 AM
RE: Jak skutecznie negocjować warunki kredytu hipotecznego? - przez smartyy - 07-24-2024, 09:51 AM
RE: Jak skutecznie negocjować warunki kredytu hipotecznego? - przez Efemeryda - 07-24-2024, 10:02 AM
RE: Jak skutecznie negocjować warunki kredytu hipotecznego? - przez RobertF - 07-24-2024, 11:08 AM
RE: Jak skutecznie negocjować warunki kredytu hipotecznego? - przez Hugo93 - 07-24-2024, 02:48 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości