Zawsze zastanawiałem się, jak ludzie osiągają tę nieskazitelną równowagę w minimalistycznym wnętrzu. Widziałem ostatnio artykuł na temat minimalizmu w designie i to mnie zainspirowało do założenia tego wątku. Autor twierdził, że sekretem jest "mniej znaczy więcej" i wykorzystanie przestrzeni w inteligentny sposób, co ma stworzyć uczucie spokoju i harmonii. No ale jak to zrobić? Jakie są wasze doświadczenia i spostrzeżenia na temat praktycznego stosowania minimalizmu bez wpadania w pułapkę chłodnego ascetyzmu?
Minimalizm w praktyce - jak osiągnąć styl bez przepychu?
4 Odpowiedzi, 331 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
|
Minimalizm w praktyce - jak osiągnąć styl bez przepychu? - przez serwerus - 08-01-2024, 02:56 PM
RE: Minimalizm w praktyce - jak osiągnąć styl bez przepychu? - przez Korybut - 08-01-2024, 03:00 PM
RE: Minimalizm w praktyce - jak osiągnąć styl bez przepychu? - przez luuuuigi - 08-01-2024, 04:55 PM
RE: Minimalizm w praktyce - jak osiągnąć styl bez przepychu? - przez maaryy - 08-01-2024, 05:22 PM
RE: Minimalizm w praktyce - jak osiągnąć styl bez przepychu? - przez violka6 - 08-01-2024, 07:47 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości