No cóż, u mnie w domu to jedyny basen to wanna, ale słyszałam kiedyś dowcip o budowniczym basenu, który zapomniał o dnie... Jako że niestety nie dysponuję praktyczną wiedzą w temacie naprawy basenów ogrodowych, to może choć uda mi się rozbawić Was do tego stopnia, że zapomnicie o swoich nieszczelnościach. Ale tak serio, to wydaje mi się, że każda dziura wymaga indywidualnego podejścia i jedno uniwersalne rozwiązanie może tu nie wystarczyć. Być może najpierw trzeba ustalić przyczynę problemu – czy chodzi o starzenie się materiału czy też jakiś mechaniczny wpływ?
Problem z nieszczelnym basenem - jak skutecznie uszczelnić?
5 Odpowiedzi, 380 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
|
Problem z nieszczelnym basenem - jak skutecznie uszczelnić? - przez Kamilosss - 02-29-2024, 06:20 AM
RE: Problem z nieszczelnym basenem - jak skutecznie uszczelnić? - przez Kapustinka - 02-29-2024, 06:21 AM
RE: Problem z nieszczelnym basenem - jak skutecznie uszczelnić? - przez Joviduet - 02-29-2024, 06:46 AM
RE: Problem z nieszczelnym basenem - jak skutecznie uszczelnić? - przez smartyy - 02-29-2024, 07:07 AM
RE: Problem z nieszczelnym basenem - jak skutecznie uszczelnić? - przez Modest - 02-29-2024, 07:26 AM
RE: Problem z nieszczelnym basenem - jak skutecznie uszczelnić? - przez maaryy - 02-29-2024, 08:42 AM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości