Przechodząc od filozofii życia do praktyki – mam spore doświadczenie w tym temacie. Pewnego lata stanąłem przed podobnym zadaniem: musiałem uszczelnić basen ogrodowy mojej siostry. Po wielogodzinnych badaniach doszedłem do wniosku, że pierwszym krokiem powinno być dokładne osuszenie i oczyszczenie powierzchni oraz zlokalizowanie wszystkich pęknięć i ubytków. Wykorzystałem żywicę poliuretanową – ta substancja po wyschnięciu tworzy elastyczną warstwę odporoną na działanie wody i czynniki atmosferyczne.
Problem z nieszczelnym basenem - jak skutecznie uszczelnić?
5 Odpowiedzi, 379 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
|
Problem z nieszczelnym basenem - jak skutecznie uszczelnić? - przez Kamilosss - 02-29-2024, 06:20 AM
RE: Problem z nieszczelnym basenem - jak skutecznie uszczelnić? - przez Kapustinka - 02-29-2024, 06:21 AM
RE: Problem z nieszczelnym basenem - jak skutecznie uszczelnić? - przez Joviduet - 02-29-2024, 06:46 AM
RE: Problem z nieszczelnym basenem - jak skutecznie uszczelnić? - przez smartyy - 02-29-2024, 07:07 AM
RE: Problem z nieszczelnym basenem - jak skutecznie uszczelnić? - przez Modest - 02-29-2024, 07:26 AM
RE: Problem z nieszczelnym basenem - jak skutecznie uszczelnić? - przez maaryy - 02-29-2024, 08:42 AM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości