Cześć, postanowiłam założyć ten wątek, bo zauważyłam, że coraz więcej osób szuka info jak stworzyć ekologiczny dom przyszłości. Nie chodzi mi tylko o energooszczędne żarówki czy segregację śmieci. Mówię o rzeczywistych innowacjach, które mogą zmienić nasze podejście do budownictwa i życia codziennego. Mam nadzieję, że podyskutujemy o nowych materiałach, technologiach i rozwiązaniach projektowych. Zaczynam od pytania – co sądzicie o domach z dachem zielonym? Mają nie tylko fajny wygląd ale też super izolują... W sumie to i dla ptaszków miejsce do życia xd.
Jak stworzyć ekologiczny dom przyszłości - trendy i innowacje
5 Odpowiedzi, 378 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
|
Jak stworzyć ekologiczny dom przyszłości - trendy i innowacje - przez konopielka - 02-29-2024, 09:14 AM
RE: Jak stworzyć ekologiczny dom przyszłości - trendy i innowacje - przez luuuuigi - 02-29-2024, 10:32 AM
RE: Jak stworzyć ekologiczny dom przyszłości - trendy i innowacje - przez popeyee - 02-29-2024, 11:16 AM
RE: Jak stworzyć ekologiczny dom przyszłości - trendy i innowacje - przez Mooniak - 02-29-2024, 11:40 AM
RE: Jak stworzyć ekologiczny dom przyszłości - trendy i innowacje - przez Kamilosss - 02-29-2024, 03:12 PM
RE: Jak stworzyć ekologiczny dom przyszłości - trendy i innowacje - przez Modest - 02-29-2024, 04:12 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości