Kiedyś, podczas moich licznych podróży po malowniczych zakątkach Francji, natknąłem się na małą kawiarnię w stylu art déco. Była jak skrawek historii przeniesiony w nowoczesność. Stare płytki metra na ścianach, miedziane baterie i porcelanowe umywalki z epoki – to wszystko sprawiło, że poczułem nieodpartą chęć, aby odmienić własną łazienkę. Postanowiłem wykreować coś podobnego u siebie - łazienkę w stylu retro. Jak myślicie, czy warto zachować oryginalne elementy i tylko je odrestaurować, czy lepiej postawić na nowoczesne rozwiązania imitujące dawny wygląd? Zaczynam remont za miesiąc i jestem ciekawy waszych doświadczeń i porad.
Renowacja łazienki w stylu retro - porady i inspiracje
5 Odpowiedzi, 329 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
|
Renowacja łazienki w stylu retro - porady i inspiracje - przez Hugo93 - 02-29-2024, 03:38 PM
RE: Renowacja łazienki w stylu retro - porady i inspiracje - przez Modest - 02-29-2024, 05:03 PM
RE: Renowacja łazienki w stylu retro - porady i inspiracje - przez Kamilosss - 02-29-2024, 05:05 PM
RE: Renowacja łazienki w stylu retro - porady i inspiracje - przez popeyee - 02-29-2024, 06:52 PM
RE: Renowacja łazienki w stylu retro - porady i inspiracje - przez Kapustinka - 02-29-2024, 07:31 PM
RE: Renowacja łazienki w stylu retro - porady i inspiracje - przez maaryy - 02-29-2024, 08:10 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości