Jakie technologie wybrać do inteligentnego domu? Właśnie to pytanie postawiłam sobie, gdy zaczęłam planować gruntowną renowację mojej skromnej chałupy. Wydawać by się mogło, że wystarczy kilka gadżetów typu Google Home czy Amazon Echo i sprawa załatwiona. Ale nie, przecież musimy pomyśleć o wszystkim - od systemów ogrzewania po automatyczne żaluzje. Czy ktoś może podzielić się swoimi doświadczeniami lub propozycjami? Może nawet są jakieś nowinki techniczne, które uratują mi życie, a o których nie mam pojęcia? Czekam na Wasze pomysły z popcornem w ręku i iskrą ciekawości w oku!
Smart Home - jakie technologie wybrać do inteligentnego domu?
5 Odpowiedzi, 349 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
|
Smart Home - jakie technologie wybrać do inteligentnego domu? - przez violka6 - 06-16-2024, 05:45 PM
RE: Smart Home - jakie technologie wybrać do inteligentnego domu? - przez luuuuigi - 06-16-2024, 06:43 PM
RE: Smart Home - jakie technologie wybrać do inteligentnego domu? - przez kosek - 06-16-2024, 06:58 PM
RE: Smart Home - jakie technologie wybrać do inteligentnego domu? - przez Modest - 06-16-2024, 07:12 PM
RE: Smart Home - jakie technologie wybrać do inteligentnego domu? - przez neb00la - 06-16-2024, 08:02 PM
RE: Smart Home - jakie technologie wybrać do inteligentnego domu? - przez RobertF - 06-16-2024, 08:09 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości