Patrząc z mojego punktu widzenia jako osoby zajmującej się projektowaniem wnętrz od wielu lat, mogę potwierdzić istotność dobrania odpowiedniej kolorystyki do pomieszczeń. Praca z klientami pokazała mi, jak różnorodne preferencje mogą być w tej kwestii. Osobiście polecam rozpoczęcie od określenia celu danego pomieszczenia - czy ma być miejscem relaksu, pracy czy spotkań towarzyskich. Na tej podstawie można dopasować kolory tak, aby wspierały zamierzony charakter przestrzeni. Dodatkowo warto brać pod uwagę trendy w designie wnętrz oraz indywidualne gusta klienta. Jak uważacie, czy powinno się bardziej kierować modą czy własnym gustem przy wyborze kolorów?
Jak dobrać idealną kolorystykę do pomieszczeń?
4 Odpowiedzi, 172 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
|
Jak dobrać idealną kolorystykę do pomieszczeń? - przez popeyee - 06-05-2026, 06:26 PM
RE: Jak dobrać idealną kolorystykę do pomieszczeń? - przez smartyy - 06-05-2026, 07:13 PM
RE: Jak dobrać idealną kolorystykę do pomieszczeń? - przez InfernalKiller99 - 06-05-2026, 07:53 PM
RE: Jak dobrać idealną kolorystykę do pomieszczeń? - przez luuuuigi - 06-05-2026, 08:10 PM
RE: Jak dobrać idealną kolorystykę do pomieszczeń? - przez BlazingSpecterMaster - 06-05-2026, 08:12 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości