Miałem ostatnio okazję malować salon w swoim nowym mieszkaniu i muszę przyznać, że decyzja nie przyszła łatwo. Początkowo skupiłem się na estetyce - chciałem uzyskać głeboki matowy kolor który idealnie komponowałby się z drewnianymi elementami wnętrza. Ale gdy zacząłem analizować produkty dostępne na rynku, zorientowałem się jak wiele istotnych czynników musi być branych pod uwagę. Od razu odrzucałem farby silnie pachnące lub zawierające lotne związki organiczne (VOC), ponieważ zdrowie mojej rodziny jest dla mnie priorytetem. W końcu wybór padł na produkt ekologiczny, który posiada atest higieniczny oraz był rekomendowany przez znajomego architekta wnętrz.
Jak wybrać najlepszą farbę do salonu?
5 Odpowiedzi, 436 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
|
Jak wybrać najlepszą farbę do salonu? - przez popeyee - 06-30-2024, 08:43 PM
RE: Jak wybrać najlepszą farbę do salonu? - przez czeskifilm - 06-30-2024, 09:15 PM
RE: Jak wybrać najlepszą farbę do salonu? - przez Kapustinka - 06-30-2024, 09:54 PM
RE: Jak wybrać najlepszą farbę do salonu? - przez smartyy - 06-30-2024, 10:53 PM
RE: Jak wybrać najlepszą farbę do salonu? - przez Kamilosss - 07-01-2024, 05:49 AM
RE: Jak wybrać najlepszą farbę do salonu? - przez RobertF - 07-01-2024, 06:49 AM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości