Renowacja garażu - jakie materiały wybrać?

21 Odpowiedzi, 1456 Wyświetleń

Wow Smartyy Masz Rację Co Do Farb Strukturalnych!!! Wyglądają Fantastycznie I Są Bardzo Funkcjonalne!! Ale Nie Zapominajmy O Dobrym Oświetleniu!! LED-y Nadają Super Atmosferę I Są Energooszczędne!!
LED-y są niesamowite!! światło robi całą robotę!! możesz mieć super posadzkę ale bez dobrego światła niczego nie zobaczysz!!!
No właśnie! Światło potrafi zdziałać cuda! A wracając do posadzek - warto też pomyśleć o antypoślizgowości, szczególnie gdy garaż będzie używany jako warsztat albo miejsce gdzie dzieciaki mogą się bawić - bezpieczeństwo przede wszystkim!
Cieszę się widząc tyle konstruktywnych sugestii. Różnorodność propozycji tylko pokazuje jak wiele opcji mam przed sobą. Jestem już bliski podjęcia decyzji dotyczącej posadzek – sklaniam się ku żywicy epoksydowej ze względów estetycznych oraz funkcjonalności... A wasza dyskusja na temat ogrzewania podłogowego otworzyła mi oczy na dodatkowe aspekty użytkowe mojej przestrzeni garażowej.
Pamiętajcie też o dobrym systemie wentylacji, szczególnie jeśli planujecie trzymać tam różnego rodzaju chemikalia czy farby.
Wentylacja hah… Co następne? System audiofilski dla lepszego słuchania muzyki przy pracy? Trochę realizmu panowie i panie…
Bez względu na subiektywności różnych opinii musimy uznać fakt istotności systemu wentylacyjnego... Rozpuszczalniki oraz inne opary mogą być szkodliwe dla zdrowia użytkowników tego typu pomieszczeń... Przedstawione przez dziekan2 argumenty są niestety nietrafione...
Opary rzeczywiście mogą być problemem - własnoręcznie instalowałem system wentylacyjny w jednym z renowowanych przez mnie garaży; jego działanie pozwalało utrzymać czyste powietrze nawet przy intensywnej pracy z chemikaliami.
No jasne smartyy!!! Wentylacja zapewnia świeże powietrze a to ważne dla zdrowia!!!
Zgoda Kochani! Wentylacja To Podstawa W Każdej Przestrzeni Gospodarczej!!!! Czyste Powietrze = Lepsza Praca I Większe Bezpieczeństwo!!!!

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości