Jak urządzić ogród w małej przestrzeni?

12 Odpowiedzi, 310 Wyświetleń

Tak właśnie serwerus! Tworzenie własnego zakątka natury to nie tylko zabawa ale także szansa na relaks i kontakt z otoczeniem naturalnym. Inspirujemy się nawzajem by każdy mógł znaleźć coś dla siebie w tej niewielkiej ale magicznej przestrzeni ogrodu.
No no no... Wy mnie teraz wzruszyliście swoimi refleksjami o urządzaniu ogrodu... Może rzeczywiście czas zajrzeć do swojej niewielkiej dziczki za domem i dać jej trochę miłości? Dzięki chłopaki za motywację! Całe szczęście mam waszych geniuszy internetu ha ha ha!
Dobra ekipa forum budowlanego... Macie moje słowo Wink Kiedy dotąd drwiłem sobie ze spraw urządzania ogrodu dla czystej satysfakcji płynącej z podpatrywania waszych szalonych planów działania; teraz staram się samemu spostrzec potencjał przeznaczony dla mojej własnej sielankowej dziczki osiągalnej zza okien mojej budy grubych murów ! Stwierdzam jedno ... Jestem gotów zmierzyć się samemu ze swoją dzicz'ką tygrysiążkiego grobowca!! Obiecuję pokazać tutaj moje końcowe efekty Smilewięcej niż 5 sentences

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości